Catalan English French Italian Portuguese Spanish
ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ
MELCHOR BOTELLA

ERASMUS+. KA105 - Music and singing a bridge of notes between Spain and Italy

Nº Projecte: 2016-2-ES02-KA105-008167

Modalitat: Presencial
Data d'inici: 01 / 11 / 2016
Data de finalització: 31 / 07 / 2017
Matrícula: Tancada

Continguts

El projecte tindrà una duració de 6 mesos. Una reunió amb 8 dies de duració, al març de 2017, a València (Espanya) per a compartir i intercanviar experiències relacionades amb la música del carrer, els balls i el cant popular.

Totes les activitats se centraran en l'aprenentatge intercultural i implementar per mitjà de l'educació no formal que ajudarà a desenvolupar la cooperació dels joves, la solidaritat i la tolerància mitjançant la sensibilització d'un patrimoni cultural comú. Amb aquest projecte, de fet, no solament volem comparar els diferents sons i moviments dels europeus, la qual cosa volem més aviat aconseguir és la percepció juvenil de les diferències i els punts de contacte que diversos artistes expressen de manera itinerant, evidenciant les arrels culturals comunes i els valors fonamentals.

Media

 
Àrea i nivell: Injuve.
Lloc de realització: Mobilitats de Italia a España.
MES INFORMACIÓ

Este portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'ESFMB. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat. Saber más

Acepto