Catalan English French Italian Portuguese Spanish

ERASMUS+. KA105 - Dance and Music as the roots of cultural identy

Nº Projecte: 2015-3-ES02-KA105-006865

Matrícula: Tancada

Continguts

El projecte tindrà una duració de 6 mesos. L'organització de dues reunions internacionals. La primera durarà 6 dies, al març del 2016, en *Reggio Calàbria (Itàlia) i la segona, també amb 6 dies de duració, al juny de 2016, a València (Espanya) per a compartir i intercanviar experiències relacionades amb la música del carrer i balls populars. A més, es duran a terme les reunions locals per a l'acció transversal de promoció i difusió del projecte, conferències web i l'ús de les TIC moderna per a intercanvi de dades i informació.

Totes les activitats se centraran en l'aprenentatge intercultural i implementar per mitjà de l'educació no formal que ajudarà a desenvolupar la cooperació dels joves, la solidaritat i la tolerància mitjançant la sensibilització d'un patrimoni cultural comú. Amb aquest projecte, de fet, no solament volem comparar els diferents sons i moviments dels europeus, la qual cosa volem més aviat aconseguir és la percepció juvenil de les diferències i els punts de contacte que diversos artistes expressen de manera itinerant, evidenciant les arrels culturals comunes i els valors fonamentals.

Media

 
Àrea i nivell: Injuve.
Lloc de realització: Mobilitats entre España i Italia.
MES INFORMACIÓ

Este portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'ESFMB. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat. Saber más

Acepto