El STEPV és un sindicat que està històricament en contra del sistema d'oposicions tal i com està actualment funcionant a l'estat espanyol. Tot i això som conscients de que la nostra afiliació necessita aprovar-les per consolidar definitivament el seu lloc de treball. Així doncs, dirigits a tot el professorat, convoquem tot un seguit d'activitats amb l'objectiu d'actualització pedagògicament als i les treballadores de l'ensenyament. Aquests cursos són d'especial interés per a les que encara no són funcionaries docents. Es realitzaran durant el primer trimestre de 2019 en funció del nombre de persones interessades (mínim 20)

Podeu fer ja la pre-inscripció ACÍ  -  Baixar en PDF

Primer Semestre 2019

JORNADA SABERS DE MESTRA

Aquesta jornada marca l’'nici de la reflexió sobre les formes que ha de prendre la Renovació Pedagògica al segle XXI

Jornada Presencial de 8 hores

CREACIÓ D'UNA UNITAT DIDÀCTICA

 Aquest curs està basat en los convocatòries anteriors de les oposicions. El seu objectiu és donar als assistents  les bases legals sobre les quals assentar la seua programació així com supòsits d’altres convocatòries.

Curs de 30 hores en línia.

RENOVACIÓ EDUCATIVA 1

En aquest curs proposem una reflexió sobre els paradigmes educatius que prevalen actualment en la educació. Amb aquesta reflexió volem que el professorat siga capaç de donar lògica i coherència a la seua programació.

Curs en línia de 30 hores

RENOVACIÓ EDUCATIVA 2

En aquest curs es difonen estratègies educatives innovadores que van des de la utilització de projectes de treball a  models de treball amb les tecnologies actuals. A més incidim en la introducció de continguts propis dels Moviments de Renovació Pedagògica.

Cursos en línia de 30 hores

PROGRAMAR DE FORMA COMPETENT

Grups de treball inscrits als establiments educatius dins del PAF de cada centre. La tasca de la Melchor Botella consistirà en posar en contacte els centre interessats per fer grups de treball intercentre. 

Grups de treball de 30 hores en els centres de treball.

ESTRATÈGIES PER DEFENSAR LA  PROGRAMACIÓ

Aquest curs està dirigit aconseguir les estratègies discursives necessàries per a exposar oralment la seua programació davant de públic per a que no siga un entrebanc a l'hora de mostrar el que es sap. 

Curs de 30 hores presencial a la seu del STEPV

PROGRAMAR PER CONSTRUIR PENSAMENT CRÍTIC

La vida no va conquerir el món amb lluites ni guerres, sinó amb aliances (Lynn Margulis)

La proposta d’aquest taller de 20 hores és posar en comú tot el que sap  per donar la seua forma definitiva a la nostra programació.

Taller de 20 hores presencials

 

Podeu fer ja la pre-inscripció ACÍ