NOTÍCIES

SEGUEIX-NOS

   

MATRÍCULA OBERTA

OFERTA FORMATIVA

Què diu la LOMLOE sobre la formació del professorat
VIDEOTECA

DIFUSIÓ

  Allioli 290  Allioli 289  Allioli 287  Allioli 286

Allioli 285

Allioli 283

Allioli 282

Allioli 281

Allioli 278

Allioli 277

Allioli 272

Allioli 270

Allioli 269

Allioli 267

Allioli 266

 Allioli 265

Allioli 264

 Allioli 263

Allioli 262

 Allioli 261

Allioli 260

Allioli 257

Intersindical 62

Intersindical 63 

Intersindical 66

Intersindical 68

Intersindical 73

Intersindical 74

Intersindical 76

 

Intersindical 77

Intersindical 79

 

Intersindical 80 />

 

Intersindical 82

 

Intersindical 83

 

CONDICIONS D'ÚS

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA informa que és titular del lloc web esfmb.org. D'acord amb l'exigència de l'article 10 de la citada Llei, ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA informa de les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA, amb CIF G97539282 i domicili social en JOAN DE MENA, 18 46008, VALÈNCIA, inscrita en la sección primera del registro autonómico de la Consellería de Justicia y Administraciones Públicas, con el número de registro CV-01-037764-V con fecha 26/01/2005 L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Usuari i règim de responsabilitats

La navegació, accés i ús pel lloc web d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA confereix la condició d'usuari, per la qual s'accepten, des de la navegació pel lloc web d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA, totes les condicions d'ús ací establides sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA proporciona gran diversitat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la seua responsabilitat en l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estendrà a:

  • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l'usuari en els formularis estesos per ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA per a l'accés a certs continguts o serveis oferits pel web.
  • L'ús de la informació, serveis i dades oferides per ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA contràriament al que es disposa per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altra manera puguen suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

Política d'enllaços i exempcions de responsabilitat

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari puga accedir a través dels enllaços establits en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap mena de control sobre el contingut d'altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seua propietat als quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol mal als usuaris del seu lloc web, que pogueren derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet poguera patir l'usuari.

Modificacions

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA es reserva el dret a realitzar les modificacions que considere oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant referent als continguts del lloc web, com en les condicions d'ús d'aquest, o en les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps en què es troben publicades en el web i fins que no siguen modificades vàlidament per altres posteriors.

Protecció de dades

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seues dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA amb CIF G97539282 i domicili social situat en JOAN DE MENA, 18 46008, VALÈNCIA, amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establits entre totes dues parts. En compliment amb la normativa vigent, ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

L'informem que el tractament de les seues dades està legitimat pel seu consentiment i/o la relació contractual que mantenim amb vosté.

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimisquen o rectifiquen sense dilació quan siguen inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seues dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seua petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que considere oportuna.

Certificat SSL (Secure Sockets Layer)

El CERTIFICAT SSL proporciona autenticació, privacitat i seguretat de la informació entreESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA i l'usuari.

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA disposa d'un certificat de seguretatque s'utilitza per CERTIFICAT SSL per a realitzar connexions segures.

En aquest procés s'estableixen diversos paràmetres per a realitzar la connexió de forma segura i s'estableixusant claus preestablides, codificant i descodificant totes les dades enviades fins que la connexió siga tancada.

Propietat intel·lectual i industrial

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seua pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, sent-los aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seua modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA.

L'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que siga, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L'usuari haurà d'abstindre's de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estiguera instal·lat en les pàgines d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA.

Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que considere oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l'incompliment de les presents condicions.

La relació entre l'usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d'aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència sobre aquest tema. ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA té el seu domicili a VALÈNCIA, Espanya.

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA
Carrer Juan de Mena, 18 / 46008 València | cursos@esfmb.org

Avís legal i política de privacitat

Este portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'ESFMB. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat. Saber más

Acepto