CES

Tens entre 18 i 30 anys i cerques una oportunitat per a ajudar al conjunt de la comunitat dins i fora d'Europa?

Pots fer-ho amb el finançament i suport del Cos Europeu de Solidaritat, que ajuda les persones joves a participar en projectes comunitaris tant en el seu propi país com a l'estranger.

Aquests projectes ofereixen una experiència estimulant i enriquidora, a més de donar-te la possibilitat d'aconseguir canvis al mateix temps que desenvolupes les teves pròpies capacitats i competències.

 

¿COM PARTICIPAR?

Mitjançant la convocatòria de propostes, el Cos Europeu de Solidaritat concedeix subvencions a organitzacions.

Les persones que desitgen participar en aquestes activitats han d'inscriure's en el portal del Cos Europeu de Solidaritat. 

A grans trets, tens aquestes possibilitats:

  • voluntariat
  • pràctiques (si bé els períodes de pràctiques poden continuar gestionant-se enguany amb càrrec al pressupost del programa anterior, tingues en compte que en el nou programa 2021-2027 se suspenen)
  • ocupacions (si bé les ocupacions poden continuar gestionant-se enguany amb càrrec al pressupost del programa anterior, tingues en compte que en el nou programa 2021-2027 se suspenen)
  • projectes solidaris locals

Aquestes activitats es poden realitzar en una multitud de camps: educació i formació, ciutadania i participació democràtica, medi ambient i protecció de la naturalesa, migració, cultura i molts més.

 

 

ESFMB CES

Creiem fermament que promoure i impulsar iniciatives de cooperació fomenta l'aprenentatge intercultural i el consegüent desenvolupament de competències, enriquint la formació dels individus i transformant d'arrel els nostres sistemes.

Les activitats de cooperació constitueixen una via genuïna per a transformar i trobar senders que donen resposta a les problemàtiques locals i globals d'aquesta era. Es tracta d'una nova manera d'entendre el món que ens envolta i un poderós instrument que ens ajuda a superar els desafiaments actuals.

Duguem a terme projectes per a enviar/acollir a joves menors de trenta anys oferint-los l'oportunitat de viure una experiència de voluntariat a l'estranger i contribuir a una Europa inclusiva i integradora.

Els nostres projectes

 

HISTÒRIES DE COMPROMÍS I SOLIDARITAT

Les nostres persones voluntàries aporten el seu granet de sorra per construir una societat i un món millor.

Si voleu conèixer més a prop les experiències dels nostres voluntaris vos convidem a clicar en el següent enllaç.

Enllaç al blog de l'ESFMB