CONTACTE

Telèfon: +34 96 391 91 47 ext. 3 Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Localitat: València
Província: València
País: Espanya
Direcció: Carrer Juan de Mena, 18-baix
Codi postal: 46008

ENVIA UN CORREU ELECTRÒNIC

De conformitat amb la normativa vigent i aplicable en protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les seues dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de l'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA amb CIF G97539282 i domicili social situat en JUAN DE MENA, 18 46008, VALÈNCIA, i que a continuació es relacionen les seues respectives finalitats, terminis de conservació i bases legitimadores.
Per a aquells tractaments que ho requerisquen, s'informa també de la possible elaboració de perfils i decisions automatitzades, així com les possibles cessions i les transferències internacionals que l'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA té previst realitzar:

- Finalitat: Atendre les seues consultes i/o sol·licituds i Instal·lació de cookies.
- Termini de conservació: mentre es mantinga el consentiment prestat.
- Base legítima: El consentiment de l'interessat.

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o al telèfon 902 877 192. D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent i aplicable en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió (“dret a l'oblit”), portabilitat i oposició al tractament de les seues dades de caràcter personal així com la revocació del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seua petició a l'adreça postal JUAN DE MENA,18 46008, VALÈNCIA o al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.. Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que considere oportuna.
Les dades identificades amb una marca (*) s'entenen com a camps obligatoris i requerits, en conseqüència s'entendran com a necessaris per a escometre les finalitats esmentades amb anterioritat Amb enviament del formulari de recollida de dades vosté accepta la política de privacitat
de l'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA..

Este portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'ESFMB. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat. Saber más

Acepto