Conselleria d'educació MECD Universitat (UVEG) ESFMB FEDAP

Els certificats de Conselleria d'Educació

Aquestos certificats els lliura l'Escola. Tenen plena validesa per a qualsevol àmbit de l'administració. Poden tardar entre sis mesos i un any després d'entregades les actes pel professorat, si el curs o el pla ha sigut reconegut per Conselleria.

Com recollir els certificats que expedim directament?

Aquest certificat consta de dues parts:

La primera és un certicat que expedeix l'ESFMB. Aquest el rebreu en l’adreça de correu electrònic que ens facilitàreu junt amb les vostres dades quan us vau donar d'alta en el formulari de matrícula.

La segona part és una diligència que vos envia la Conselleria al compte de correu que teniu obert en la Generalitat (@gva.es).

L'un sense l'altre no tenen validesa. Haureu d'imprimir-los i presentar-los junts.

Alerta! Conselleria sols certifica a docents en actiu o inscrits a la borsa de treball de la mateixa. No ens comprometem des de l'Escola a tramitar la seua expedició, entre altres raons, perquè no sabem quants o quins cursos us han de certificar.

Este portal web únicament utilitza cookies pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement.

No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de l'ESFMB. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat. Saber más

Acepto