De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seues dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat d'ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA amb CIF G97539282 i domicili social situat en JOAN DE MENA, 18 46008, VALÈNCIA, amb la finalitat d'atendre les seues consultes. En compliment amb la normativa vigent, ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

L'informem que el tractament de les seues dades està legitimat pel seu consentiment.

ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que ESCOLA SINDICAL DE FORMACIÓ MELCHOR BOTELLA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimisquen o rectifiquen sense dilació quan siguen inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix el la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seues dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d'aquests, dirigint la seua petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que considere oportuna.

L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Part A: IDENTIFICATION OF THE PARTNER

Partner

Person authorised to legally commit the partner (legal respresentative)

Person responsible for the implementation of the action (contact person)

PART B. PROFILE OF THE PARTNER

Private
Public
Local
Regional
National
European
International
Non profit/non governmental organisation.
Informal group of young people.
Body active at European level in the youth field.

Objectives and activities of the partner

Other community funding

Please give information about any type of Community grant your organsiation/group has received/applied for in the last financial year.

Staff responsible for the project at the IES:

Ciclos formativos que tiene el centro, número de profesores y número de alumnos: